Πρόγραμμα Binary Trading: Πως να βγάλετε χρήματα από τα δυαδικά σήματα στο χρηματιστήριο


΄Τι είναι το Binary trading; Ίσως να έχετε ακούσει ιστορίες για ανθρώπους που έχουν βγάλει η βγάζουν λεφτά από το χρηματιστήριο, σήμερα θα γνωρίσουμε τον Roger Pierce έναν Άγγλο που έκανε μεγάλη καριέρα στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και επινόησε έναν μοναδικό πρόγραμμα για να βγάζει χρήματα.

Ποιός είναι ο Roger Pierce;

Αποφοίτησε το 1982 από το τμήμα πληροφορικής (computer science) του γνωστού πανεπιστημίου London school of economics.

Αποφάσισε να ασχοληθεί με το trading στο χρηματιστήριο και έτσι έκανε το πρώτο του trading με την γνωστή σε όλους εταιρεία την JP Morgan.

Τα πάντα πήγαιναν καλά έως ότου ήρθε η κρίση του 1987.

Αργότερα ονομάστηκε ως η "Μαύρη Δευτέρα" στους χρηματιστηριακούς κύκλους, εκείνη την εποχή ο Roger έχασε σχεδόν όλα του τα χρήματα καθώς ο δείκτης Dow Jones έκανε βουτιά της τάξης του 22,6% και ως αποτέλεσμα είχε εκείνη την ημερα να χαθούν ολόκληρες περιουσίες.

Έτσι λοιπόν έμεινε στα "κρύα του λουτρού" και αποφάσισε να μεταβεί στην Νέα Υόρκη και να εργαστεί στη διαχείριση των οικονομικών λογισμικών για ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου (hedge fund) στη Wall Street.

Εκεί απέκτησε πολύτιμη εμπειρία και κατάλαβε το εξής:

Ένα κρίσιμο λάθος που οι περισσότεροι έμποροι (traders) κάνουν είναι ότι ψάχνουν για πάρα πολλές εμπορικές ευκαιρίες (trading opportunities).

Έτσι αποφάσισε να φτιάξει το δικό του λογισμικό διαχείρισης κινδύνου το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω.

Τι ακριβώς κάνει το λογισμικό του;

Σχεδόν εκμηδενίζει τις πιθανότητες αποτυχίας.

Πως το καταφέρνει;

Πάρα πολύ απλά ενσωματόνωντας διάφορα σημάδια (indicators) που εάν κάποιο από αυτά δεν ενεργοποιηθεί τότε το λογισμικό δεν προβαίνει σε πράξη (πώληση η αγορά)

Το αποτέλεσμα;

80% - 100% επιτυχής προβλέψεις! αρκετά μεγάλο ποσοστό.

Ένα μεγάλο παράδειγμα ότι ο άνθρωπος γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι κάνει είναι ένα screenshot από το καλοκαίρι του 2013 όπου δείχνει τον τραπεζικό του λογαριασμό και τα κέρδη του, πολύ εντυπωσιακό:


Όπως βλέπετε μέσα σε 1 μήνα περίπου έβγαλε κοντά στα 85.000$ και σε εποχές όπου όλοι αποφεύγουν το χρηματιστήριο όπως "ο διάολος το λιβάνι"

Βέβαια αυτό δεν αποτελεί καμία εγγύηση ότι θα μπορέσετε και εσείς να κερδίσετε παρόμοια ποσά.

Γιατί όχι;

Εάν προσέξετε την εικόνα θα δείτε ότι ο Roger έχει παίξει περίπου 112.000$ σε περίπου 200 tradings όλο αυτό το τεράστιο ποντάρισμα του απέφερε τα παραπάνω κέρδη.

Εδώ όμως συζητάμε για το πως μπορούμε να βγάλουμε λίγα χρήματα παραπάνω, φυσικά απαραίτητη προυπόθεση είναι να έχετε χρήματα για να δοκιμάσετε το σύστημα του.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όποιο προιόν έχει σχέση με χρηματιστήριο επιφέρει και το ανάλογο ρίσκο, έτσι δεν συνίσταται να ποντάρετε έαν δεν έχετε "πλάτες" δηλαδή σε περίπτωση αστοχίας του πονταρίσματος (binary trading) να μπορείτε να ανταπεξέλθετε.

Χρειάζομαι χιλιάδες δολλάρια για να δοκιμάσω το σύστημα;

Ασφαλώς και όχι, μπορείτε να το δοκιμάσετε και με ποσά όπως 20, 50, 100 ευρώ. Απλά θα είναι μικρότερα και τα πιθανά κέρδη σας.

Χρειάζεται να έχω χρηματιστηριακές γνώσεις;

Όχι, το σύστημα είναι τόσο απλό που τα μόνα πράγματα που θα χρειαστείτε είναι:
  • Να έχετε βασική γνώση Η/Υ
  • Να γνωρίζετε βασικά Αγγλικά
Έχω δει και άλλα παρόμοια προγράμματα για ποιό λόγο να προτιμήσω αυτό;

Διότι δουλεύει αποδεδειγμένα, βασικά αυτό που κάνει ο Roger είναι να πουλάει άδειες χρήσης για το λογισμικό του εάν λοιπόν δεν δούλευε τα χιλιάδες μέλη που έχει θα είχαν φύγει εδώ και πολύ καιρό.

Επομένως για να δεχτεί κάποιος να πληρώνει μια συνδρομητική υπηρεσία σημαίνει ότι κάτι του προσφέρει ως αντάλλαγμα.

Θα πληρώνατε ποτέ μία συνδρομή εάν δεν παίρνατε τίποτα από αυτήν; ασφαλώς όχι. Κάπως έτσι λοιπόν σκέφτονται και οι χιλιάδες συνδρομητές του Roger.

Εάν προλάβετε την προσφορά μπορεί να έχετε πρόσβαση δίνοντας μόνο το email σας [φαντάζομαι θα είναι δοκιμαστικό τα λεγόμενα free trial] επομένως αν σας ενδιαφέρει επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του.

Πως μπορώ να αγοράσω το πρόγραμμα;



Σχόλια