Επεξεργασία Βίντεο: Πολύ καλό πρόγραμμα, δοκιμάστε το δωρεάν!

 Η Επεξεργασία βίντεο είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα όσον αφορά την διαφημιστική προβολή μίας εταιρείας η ενός επαγγελματία σχετικού η ακόμη και άσχετου με τον χώρο.

Παρακάτω αναφέρω ένα κορυφαίο πρόγραμμα, το οποίο είναι πολύ φιλικό προς τον χρήστη και επίσης παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία που μπορεί κάποιος να χρειαστεί.


Αποτελείται απο 18 ενότητες! που υπερκαλύπτουν και τον πιο απαιτητικό χρήστη, συνεχίστε να διαβάζετε και σας υπόσχομαι ότι εάν σας ενδιαφέρει πραγματικά ο συγκεκριμένος τομέας θα εκπλαγείτε ευχάριστα, εκτός αυτού μόνο για τους αναγνώστες του blog στο τέλος του άρθρου υπάρχει  ένα δώρο έκπληξη!

Τι περιλαμβάνει και τι μπορείτε να κάνετε με το πρόγραμμα:

1. Audio Converter:

Μετατροπή ήχου μεταξύ διάφορων μορφών: WAV, PCM, MP3, WMA, OGG, AAC, M4A, AMR και άλλα. Προσθήκη κειμένου σε αρχεία του ήχου σας! λέμε απλά καταπληκτικό!

Εξαγωγή ήχου από βίντεο! Επιλογή και μετατροπή ήχου από τα βίντεο αρχεία σας. υποστηρίζει DVD, MPEG, MP4, AVI, DIVX, MOV, WMV, VOB, 3GP, RM, QT, FLV, κλπ.

Μετατροπή των μουσικών κομματιών σας σε μορφή M4B. Χωρίστε τα σε φακέλους η μπορείτε να προσθέσετε σελιδοδείκτες. Ρυθμίστε το επίπεδο ποιότητας πριν από την μετατροπή του ήχου. Ετοιμάστε αρχεία ήχου για το iPod / iPhone σας.

Δημιουργία Ringtones για το iPhone σας! Επεξεργαστείτε όποιο αρχείου ήχου θέλετε και αποθηκεύστε το σε M4R μορφή για το iPhone.

Επεξεργασία αρχείων ήχου: Περικοπή, να διαγράψετε τμήματα, να συγχωνεύσετε τα αρχεία, να εφαρμόσετε εφέ, τροποποίηση κειμένου.

2. Audio Editor:

Επεξεργασία της μουσικής σας συλλογής, καταγραφή δεδομένων ήχου, μετατροπή σε όλα τα δημοφιλή αρχεία ήχου, ακόμη μπορείτε να εφαρμόσετε εφέ και φίλτρα. Επεξεργασία και αποθήκευση αρχείων ήχου σε MP3, FLAC, WAV, M4A, WMA, AAC, MP2, AMR, OGG, κλπ.

Επεξεργασία ήχου, Αποκοπή, προσθήκη, τελειώματα, μιξάρισμα, μπορείτε να διαγράψετε τμήματα. Χρησιμοποιήστε το Timeline για μέγιστη ακρίβεια. Ειδικά σχεδιασμένα φίλτρα για την απομάκρυνση ενοχλητικών ήχων: σφύριγμα, τρίξιμο, κλπ.

Εφαρμόστε ότι εφέ ήχου θέλετε. Επιλέξτε μεταξύ 20 ενσωματωμένων εφέ και φίλτρων συμπεριλαμβανομένων: καθυστερήσεων-delays, flanger, chorus, reverb, και πολλά άλλα. Μιξάρετε ήχους και δημιουργήστε πολλά και διάφορα κομμάτια ήχου. Αποθηκεύστε τα αρχεία σας σε οποιαδήποτε δημοφιλή αρχείο ήχου όπως αυτά που περιγράφω παραπάνω.

Εγγραφή ήχου από οποιαδήποτε είσοδο "Input". Καταγράψτε δεδομένα ήχου από διάφορες εισόδους, όπως μικρόφωνο, δίσκους βινυλίου, και άλλες γραμμές εισόδου της κάρτας ήχου. Εφαρμόστε εφέ, και αποθηκεύστε τα αρχεία σας σε οποιαδήποτε μορφή αρχείου ήχου.

Εξαγωγή ήχου από βίντεο (υποστηρίζει τα πιο γνωστά αρχεία βίντεο)

Φτιάξτε τα δικά σας ringtone για το iphone σας.

3. Image Converter:

Μετατροπή πολλών εικόνων ταυτόχρονα σε όλες τις βασικές μορφές με μία και μόνο κίνηση! Κάντε γρήγορες προσαρμογές, αλλαγή μεγέθους, περιστροφή, εφαρμογή αυτόματης διόρθωσης των ρυθμίσεων. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα από εφέ "one click". Πάρτε τις φωτογραφίες σας έτοιμες για εκτύπωση ή για μεταφόρτωση σε ιστοσελίδες!

Μετατρέψτε τις εικόνες εύκολα και γρήγορα σε οποιοδήποτε γνωστό αρχείο , όπως JPEG, PDF, RAW, TIFF, TGA, RAS, GIF, JPEG 2000, animated GIF / PNG, κλπ.


Επιλέξτε προεπιλεγμένα μεγέθη για τις εικόνες σας! αυτό από μόνο του πόσο χρόνο σας γλιτώνει!
Ετοιμάστε τις φωτογραφίες σας για μελλοντικές παρουσιάσεις "slideshows" που μπορείτε να ανεβάσετε σε δημοφιλείς δικτυακούς τόπους.

Εφαρμογή εφέ στις φωτογραφίες σας, κάντε τες να δείχνουν σαν παλιές, κλπ. επίσης μπορείτε να προσθέσετε υδατογράφημα είτε σε μορφή κειμένου είτε το log σας; κλπ.

4. Video Remaker:

Επεξεργασία αρχείων βίντεο χωρίς μετατροπή. Κόψτε ανεπιθύμητες σκηνές από βίντεο που καταγράφονται με διάφορες PVR, DVR & DVD βιντεοκάμερες. Τοποθετήστε DVD και Blu-ray μενού.

Επεξεργασία αρχείων βίντεο χωρίς Reconversion, Αποκοπή η και διαγραφή των ανεπιθύμητων τμημάτων, αλλάξτε ακολουθία σε σκηνές, υποστηρίζονται όλα τα δημοφιλή αρχεία όπως MPEG, AVI, DVD, Blu-ray, WMV, κλπ.

Επεξεργασία HD-Βίντεο, όπως: AVCHD, MOD, MTS/M2TS, TOD, κλπ. αρχεία βίντεο που καταγράφονται με βιντεοκάμερες και φωτογραφικές μηχανές.

5. Media Player:

Αναπαραγωγή αρχείων βίντεο και ήχου στον υπολογιστή σας. Όλες οι μορφές βίντεο που υποστηρίζονται: MPEG-4 (DivX, Xvid, κλπ.), MPEG-1, 2, AVI, RM, Quick Time, WMV, H.263, H.264, 3GP, 3GP2, MP4.

Απλά καταπληκτικό! με sound around effect σαν να βρίσκεστε μέσα στο θέατρο η τον σινεμά!

6. DVD Copy:

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των CD / DVD σας, επαναφορά DVD-Video, κλπ.

Στο τέλος του άρθρου θα μπορέσετε να δοκιμάσετε ένα η όλα τα προγράμματα που αναφέρω.


Λόγω αυτού δεν θεωρώ χρήσιμο να αναφέρω λεπτομερέστατα τα παρακάτω προγράμματα επειδή όποιος ενδιαφέρετε σχετικά θα μπορεί στο τέλος του άρθρου να τα κατεβάσει και να τα δοκιμάσει.

Εάν του αρέσουν μπορεί με μία ελάχιστη πληρωμή να τα αγοράσει όλα, όσον αφορά τους αναγνώστες του blog μου υπάρχει ειδική προσφορά 10% έκπτωση, περισσότερες λεπτομέρειες στο τέλος του άρθρου.

7. Disc Creator:

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας για Blu-ray, CD / DVD, επαναφορά DVD-Video, δημιουργήστε αρχεία ISO, "κάψτε" [burn disc] δίσκους δεδομένων.

8. Document Converter:

Μετατροπή εγγράφων μεταξύ διαφόρων μορφών. Εργασία με αρχεία κειμένου και εικόνων, χωρίς να χρειαστείτε κανένα πρόσθετο λογισμικό γραφικών ή επεξεργασίας.

9. Photo Editor:

Βελτιώστε τις φωτογραφίες σας - ρυθμίσετε το μέγεθος, το ζουμ, την αλλαγή και τη βελτίωση των χρωμάτων. Εφαρμόστε προ-επιλογής αποτελέσματα. Κάντε τις φωτογραφίες σας να φαίνονται τέλεια.  Ένα εύκολο εργαλείο για την επεξεργασία φωτογραφιών!

10. Cover Editor:

Σχεδιάστε το δικό σας κάλυμμα για τους δίσκους σας. Χρησιμοποιήστε έτοιμα templates ή εικόνες με εισαγωγή από τον υπολογιστή σας. Δημιουργία διαφορετικών ετικετών για δίσκους και καλύμματα, μπορείτε να επεξεργαστείτε, να εκτυπώσετε ή να τα αποθηκεύσετε για μελλοντική επεξεργασία. Εύκολο στη χρήση, και αρκετά γρήγορο, με τέλειο αποτέλεσμα.

11. Video Recorder:

Μεταφορά βίντεο από παλιές κασέτες VHS, miniDV και δικτυακές κάμερες στο σκληρό δίσκο σε AVI, MPEG-2, επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε προσωπικές ταινίες DVD!

12. Maker Ringtone:

Πάρτε όποιο μέρος από ένα αρχείο ήχου και μετατρέψτε το σε ringtone, καταγράψτε τους φίλους σας ή οτιδήποτε φωνές και ήχους για realtone. Ο καλύτερος τρόπος για να προσθέσετε την προσωπικότητά  σας στο κινητό σας!

13. Audio Recorder:

Ένα βοηθητικό πρόγραμμα που καταγράφει δεδομένα ήχου από διάφορες συσκευές. Εύκολο και βολικό.

14. Video Converter:

Μετατροπή βίντεο σε όλες τις βασικές μορφές. Δημιουργία HD-, Blu-ray βίντεο με ενισχυμένo μενού. Μετατρέψτε αρχεία για διάφορες συσκευές, μπορείτε να ανεβάσετε τα βίντεο σε δημοφιλείς δικτυακούς τόπους απευθείας από το πρόγραμμα.

15. Video Editor:

Επεξεργαστείτε εγγραφές βίντεο και φτιάξτε τη δική σας ταινία με μερικά απλά drag-and-drops (επιλογή και σύρσιμο). Βελτιώστε τα βίντεο σας με μενού εφέ και ήχο, έτσι ώστε να έχουν μια επαγγελματική εμφάνιση.

Τα προγράμματα είναι δωρεάν; η πρέπει να τα αγοράσω;

Ισχύουν και τα δύο μπορώ να πω, μπορείτε να τα κατεβάσετε για να δείτε το πόσο εύκολα είναι στην χρήση τους (παρακάτω θα δείτε το λινκ για να τα κατεβάσετε) η εναλλακτικά να τα αγοράσετε με μία πάρα πολύ μικρή χρέωση σε σχέση με το προιόν που αγοράζετε.

Αγορά προγράμματος





Από που μπορώ να κατεβάσω το πρόγραμμα δοκιμαστικά;

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα απλά κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο και επιλέξτε να κατεβάσετε την τοπ επιλογή που τα περιέχει όλα:
Για ποιόν λόγο μπορεί να σας φανεί χρήσιμο;

Δεν είναι τυχαίο ότι το youtube είναι η τρίτη μεγαλύτερη ιστοσελίδα παγκοσμίως! ο κόσμος θέλει να βλέπει ταινίες, διαφημιστικά σποτάκια, κλπ. με τα κατάλληλα λοιπόν εργαλεία μπορούμε να επεξεργαστούμε όπως θέλουμε εμείς την ταινία μας και να την προβάλουμε με τέτοιον τρόπο που θα προκαλέσει τα καλύτερα δυνατά σχόλια!

Πολλά σχόλια; Τόσο μεγαλύτερος ο "Θόρυβος" γύρω από το όνομα σας (εταιρικό, επαγγελματικό) άλλωστε μην ξεχνάτε τον λόγο που διαφημίζεστε, ποιος είναι; να σας γνωρίσουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι και να διευρύνετε το πελατολόγιο σας, σωστά;

Θέλω να πιστεύω ότι θα βρείτε χρήσιμο το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αν θέλετε μπορείτε να αφήσετε τα σχόλια σας σχετικά.

Σχόλια