Πως να κατεβάζετε τραγούδια στο κινητό η τον υπολογιστή σας απο το youtube

Πάρα πολλοί φίλοι της μουσικής ψάχνουν σε ολόκληρο το διαδίκτυο για τρόπους, κυρίως δωρεάν, που να τους επιτρέπουν στο κινητό τους κυρίως η σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή (laptop, mp3, κλπ.) το κατέβασμα των αγαπημένων τους τραγουδιών.

Το άρθρο που θα διαβάσετε στην συνέχεια είναι σε περίπτωση που δεν θέλετε να κατεβάσετε κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή σας.

Ο τρόπος που δείχνω έιναι μια πάρα πολύ καλή και απλή ιστοσελίδα που σας επιτρέπει να μετατρέψετε ένα video URL από το youtube (πχ του αγαπημένου σας καλλιτέχνη) σε mp3 μορφή με ένα κλίκ.

Υπάρχει όμως τρόπος που να είναι δωρεάν; εύκολος; άμεσος; να μην χρειάζετε να κατεβάσετε κάποιο πρόγραμμα; και πάνω από όλα να μην έχει τις εκνευριστικές διαφημίσεις που συναντάς σε διάφορους ιστότοπους που προσφέρουν ανάλογες υπηρεσίες.


Θα σας δείξω τον πιο απλό τρόπο που υπάρχει, συνάμα είναι και ο καλύτερος, για να κατεβάζετε τραγούδια απο το youtube και να τα χρησιμοποιείτε όπου εσείς θέλετε, είτε στο κινητό σας, είτε στον υπολογιστή σας, είτε όπου αλλού.

Καταρχήν πηγαίνουμε στο http://youtube.com και στο κουτί αναζήτησης πληκτρολογούμε το όνομα του τραγουδιστή η συγκροτήματος η του τραγουδιού που ψάχνουμε.

Μόλις βρούμε το βίντεο με το τραγούδι που θέλουμε κάνουμε τα εξής:
Den
1. Αντιγράφουμε (copy) το URL απο το αντίστοιχο βίντεο, αυτό γίνετε με 2 τρόπους:

Α. Είτε απο το πεδίο σελιδοδεικτών (είναι αυτό που γράφετε τις διευθύνσεις ιστών-URL-στο πάνω μέρος του υπολογιστή σας)

Β. Είτε πατώντας το πλήκτρο "Αποστολή" που βρίσκετε ακριβώς κάτω απο το βίντεο που έχουμε επιλέξει, μόλις πατήσετε το συγκεκριμένο πλήκτρο θα εμφανιστεί το URL του βίντεο ως προεπιλογή, δηλαδή θα έχει το γνωστό μπλέ χρώμα, και απλά το αντιγράφετε.

2. Πηγαίνετε στο Youtube to mp3 και στο πεδίο "Μετατροπή Βίντεο" επικολλήστε την διεύθυνση του βίντεο που αντιγράψατε νωρίτερα απο το youtube και πατήστε το πλήκτρο "Μετατροπή Βίντεο".

Αυτό ήταν μέσα σε 1-2 λεπτά το βίντεο θα έχει μετατραπεί σε mp3 αρχείο που μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και κατόπιν να το ανεβάσετε στο κινητό σας η όπου αλλού θέλετε.

Δωρεάν Πρόγραμμα Εύρεσης mp3 - Το Καλύτερο Πρόγραμμα για Μουσική

Θα τους τρελάνετε όλους! Απλά γράφετε το όνομα του τραγουδιστή η του συγκροτήματος και το πρόγραμμα σας δείχνει όλα τα σχετικά mp3 τραγούδια!

Σημαντικό: Δεν έχει σπαστικές διαφημίσεις.


Σε περίπτωση που ψάχνετε ένα πρόγραμμα που να βρίσκει και να κατεβάζει τραγούδια mp3 στον υπολογιστή σας τότε ανεπιφύλακτα σας προτείνω το songr

Εάν όμως Ασχολείσαι με την μουσική; Δες το: DJ Music Mixer Music Creation

Πρόκειται για ένα πλήρως εξοπλισμένο DJ λογισμικό και Beat Mix σύστημα, το οποίο σας επιτρέπει να φτιάξετε το δικό σας στυλ μουσικής!


Για ακόμα πιο εύκολη χρήση μπορείτε να πάτε στο http://www.youtube-mp3.org/addons και να προσθέσετε την ειδική εφαρμογή που έχει ο ιστότοπος και διατίθετε μόνο στους εξής δύο browser: Firefox, Chrome και να γλυτώσετε χρόνο στο πήγαινε-έλα απο τον έναν ιστότοπο στον άλλον.

Απλά επιλέξτε τον browser που σας βολεύει και πατήστε install, έτσι όταν είστε στο youtube απλά θα αντιγράφετε το URL του βίντεο και θα το επικολλάται στην εφαρμογή που θα βρίσκετε πλέον στον browser σας!

Σχόλια