Δωρεάν Κατασκευή Στατικής Html Ιστοσελίδας>Που;Πως;

Η κατασκευή ιστοσελίδας για μια επαγγελματική εμφάνιση της εταιρείας σας στο διαδίκτυο αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ που θα πρέπει να έχει οποιαδήποτε εταιρεία θέλει να παραμείνει ακμαία στο άκρως ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Όταν το Δωρεάν συνάντησε την Ποιότητα!
Με δεδομένο λοιπόν το παραπάνω συμπέρασμα και επειδή η πρωτοφανής οικονομική κρίση αντί να βαίνει προς την ύφεση ακολουθεί αντίθετη πορεία προς την επιδείνωση αποφάσισα να σας δείξω πως μπορείτε να φτιάξετε την απόλυτη επαγγελματική ιστοσελίδα δωρεάν!

Ας αφήσω την πολυλογία καλύτερα και να περάσουμε στο "ψητό", που στην δική μας περίπτωση είναι το πως και που μπορείτε να φτιάξετε μια επαγγελματική ιστοσελίδα δωρεάν.
    Που μπορείτε να φτιάξετε μια δωρεάν επαγγελματική ιστοσελίδα:

    Μπορείτε να πάτε στην σελίδα επικοινωνίας και απλά να στείλετε ένα email.

    Είναι δωρεάν; η μήπως είναι "διαφημιστικό τρικ";
    Για να κατανοήσετε την απάντηση όσο το δυνατόν καλύτερα ας ξεκινήσουμε με το τι χρειάζετε να υπάρχει ως προυπόθεση στην κατασκευή μια ιστοσελίδας:

    1. Πρέπει να κατοχυρώσετε ένα "όνομα ιστοχώρου" στους περισσότερους γνωστό και ως domain name. Αυτό μπορείτε να το κάνετε είτε μέσω εμένα (θα πρέπει να μου στείλετε email και να σας καθοδηγήσω στον εταιρικό μου ιστότοπο όπου πουλάω domain names για να μπορέσετε να αγοράσετε και να κατοχυρώσετε το domain σας) η εναλλακτικά να το αγοράσετε από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία που πουλάει domains.

    2. Μόλις λοιπόν έχετε το domain σας (συνηθίζετε να είναι το όνομα της εταιρείας) πηγαίνετε στην σελίδα επικοινωνίας και απλά στείλτε μου ένα μήνυμα σχετικά.

    3. Εφόσον έχετε συμπληρώσει τα 2 παραπάνω βήματα θα πρέπει να αγοράσετε ένα πακέτο φιλοξενίας (χώρο στον σέρβερ) που είναι ευρέως γνωστό ως hosting, και εδώ τελειώνει η διαδικασία, φυσικά θα πρέπει να στείλετε και τα σχετικά αρχεία όπως κείμενο, "διάρθρωση" και εικόνες για να γνωρίζω πως θα φτιάξω την ιστοσελίδα σας.

    Δηλαδή για να καταλάβουμε καλύτερα τι ακριβώς είναι δωρεάν;

    Δωρεάν είναι η εργασία μου στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας
    . Εδώ σημειώστε ότι η "δωρεάν ιστοσελίδα" που προσφέρω είναι στατική και μπορεί να έχει έως 4 σελίδες, κάτι το οποίο είναι ιδανικό για πολύ μικρές επιχειρήσεις, φυσικά και αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε στο μέλλον όσες σελίδες θέλετε.
    Επειδή όμως μου αρέσει να είμαι ιδιαίτερα επεξηγηματικός ας μείνουμε λίγο παραπάνω στην συγκεκριμένη ερώτηση για να δούμε τι σημαίνει, και για να κατανοήσουμε ακόμα καλύτερα θα αντιπαραθέσω παράδειγμα γνωστής εταιρείας που όπως διαφημίζει παντού προσφέρει δωρεάν την κατασκευή της ιστοσελίδας σας:

    1. Η συγκεκριμένη εταιρεία σας παραπέμπει σε μια ιστοσελίδα που έχει φτιάξει για αυτόν τον σκοπό, όπου εκεί ο χρήστης μπορεί να κάνει εγγραφή και να αρχίσει να χρησιμοποιεί ένα ειδικό πρόγραμμα κατασκευής ιστοσελίδων γνωστό ως sitebuilder για να κατασκευάσει μόνος του την ιστοσελίδα του. 
    Η εταιρεία διαφημίζει το συγκεκριμένο πρόγραμμα λέγοντας ότι το προσφέρει για 1 χρόνο δωρεάν, μετά το πέρας του ενός χρόνου και αν ο χρήστης διατηρεί ακόμη τον λογαριασμό του η εταιρεία τον χρεώνει τα εξής:

    Μετά τον πρώτο χρόνο, οι ήδη υπάρχον πελάτες  μπορούν να συνεχίσουν με «τιμή προσφοράς» 10,90€ το μήνα (με ΦΠΑ) δηλαδή130,80€/χρόνο. Για τους υπόλοιπους που δεν είναι πελάτες της εταιρείας, η τιμή τιμοκαταλόγου θα είναι 12,90€ το μήνα (με ΦΠΑ) δηλαδή 154,80€/χρόνο.

    Η συγκεκριμένη εταιρεία εάν δεν το καταλάβατε ήδη είναι ο ΟΤΕ-COSMOTE και με αυτήν την τακτική προσπαθεί να αυξήσει το πελατολόγιο του.

    2. Τώρα λοιπόν που έχετε μια ξεκάθαρη ανάλυση όσον αφορά την έννοια του δωρεάν και πως αυτό ερμηνεύεται από τους εκάστοτε επαγγελματίες του μάρκετινγκ μπορείτε να αποφασίσετε ποιά μπορεί να είναι η καλύτερη λύση για εσάς και την εταιρεία σας.
    Εσείς μπορείτε να μας προσφέρετε κάτι ανάλογο; δηλαδή την δυνατότητα να φτιάξουμε μόνοι μας την ιστοσελίδα μας με την χρήση ενός παρόμοιου προγράμματος;
    Ασφαλώς και μπορώ να το προσφέρω, για ποιόν λόγο όμως να το κάνετε μόνοι σας από την στιγμή που δεν έχετε τις απαραίτητες γνώσεις για όρους όπως: optimization; usability; κλπ. 
    Διότι αγαπητοί φίλοι και φίλες η πραγματική επιτυχία μιας εταιρείας στο διαδίκτυο εξαρτάται από ένα σωρό άλλα πράγματα που πολλά από αυτά είναι το ίδιο σημαντικά και ίσως πιο καθοριστικά από την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, βέβαια η βάση για να ξεκινήσει κάποιος είναι η ιστοσελίδα.
    Τώρα εάν θέλετε να κατασκευάσετε την ιστοσελίδα σας μόνοι σας μπορείτε απλά να επικοινωνήσετε μαζί μου και να αγοράσετε το "πακέτο φιλξενίας" και το domain από εμένα, έπειτα σας ανοίγω λογαριασμό πρόσβασης στον σέρβερ όπου εκεί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα sitebuilder που είναι διαθέσιμο.  
    Αν έχω κάνει όλα τα παραπάνω βήματα χρειάζεστε τίποτα άλλο από εμένα;
    Ναι, θα πρέπει να στείλετε ότι φωτογραφίες η άλλα γραφικά μπορεί να θέλετε στην ιστοσελίδα σας καθώς επίσης και το περιεχόμενο αυτής, δηλαδή τι θα θέλετε να γράφει. 
    Πως θα μπορούσα να σχεδιάσω το πως θέλω να είναι η ιστοσελίδα μου;
    Απλά πάρτε ένα φύλλο χαρτί και σχεδιάστε γράψτε το περιεχόμενο στην θέση που θα θέλατε τις φωτογραφίες βάλτε κενά τεράγκουτάκια και έτσι με αυτόν τον τρόπο σιγά σιγά σχεδιάστε το πως θα την θέλατε, εναλλακτικά μπορείτε να μου δείξετε κάποια ιστοσελίδα με παρεμφερή αντικείμενο στο δικό σας και να σχεδιάσω κάτι παρόμοιο για εσάς.

Θέλετε βοήθεια με την κατασκευή της ιστοσελίδας σας; 

697 7729 700 | Στείλε email

Δευτέρα - Παρασκευή | 9:00 - 19:00

Ανδρέας Γιαννάτος: Google+ | Facebook | Twitter | Linkedin

Σχόλια