Προστασία Υπολογιστή: Δεν έχετε antivirus πρόγραμμα; Κανένα πρόβλημα♠

Η προστασία του υπολόγιστη σας είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση, καθώς οι διαδικτυακές επιθέσεις με στόχο τα προσωπικά σας στοιχεία (λεφτά υπάρχουν, χαχαχα, σας λέει τίποτα;) έχουν αρχίσει να αυξάνονται επικίνδυνα.

Ο λόγος που γράφω το συγκεκριμένο άρθρο είναι για να σας δείξω τον πιο ασφαλή τρόπο που υπάρχει στο διαδίκτυο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως την πιο αξιόπιστη εναλλακτική λύση για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν μια πληρωμένη άδεια οποιουδήποτε προγράμματος antivirus.
Απλά για να καταλάβετε τι σημαίνει η ονομασία Buffer Zone
 Ποιά είναι λοιπόν η εναλλακτική λύση ασφάλειας του υπολογιστή σας;

Ακούει στο Buffer Zone και βασικά είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης στο " Σύννεφο".

Δηλαδή;

Σας επιτρέπει την περιήγηση στο διαδίκτυο μέσα από ένα εικονικό περιβάλλον, με αποτέλεσμα αν συμβεί οτιδήποτε εκεί που τριγυρνάτε να μην επηρεάσει τον υπολόγιστη σας!

Καλό; Προσωπικά νομίζω ότι είναι πολύ καλό, θέλετε και το καλύτερο;

Ακριβώς το ίδιο ισχύει και με ότι πρόγραμμα η αρχείο κατεβάζετε από το διαδίκτυο (συνήθως σε πολλά από αυτά κρύβονται παγίδες, όπως π.χ. keylogger, κλπ)

Με λίγα λόγια η προστασία που προσφέρει είναι κατά πολύ ανώτερη απο την αντίστοιχη που προσφέρουν οι δωρεάν άδειες χρήσης όλων των γνωστών και μη antivirus προγραμμάτων.

Το πρόγραμμα διαθέτει άδεια δωρεάν και επί πληρωμή, η δωρεάν άδεια σας καλύπτει στο απόλυτο και δεν υπολείπετε σχεδόν πουθενά της πληρωμένης άδειας, φυσικά εννοείτε ότι δεν υπάρχουν "χαζά διαφημιστικά" η οτιδήποτε άλλο μπορεί να θεωρηθεί εκνευριστικό.

Το πρόγραμμα δοκιμάστηκε σε υπολογιστή με windows XP ο οποίος είναι υπερφοτρτωμένος από διάφορα προγράμματα και η χρήση του αποδείχθηκε ικανοποιητική.

Επισκεφθείτε την σελίδα του buffer zone - Κατεβάστε το στον υπολόγιστη σας.

Δείτε διάφορες δωρεάν εκδόσεις προγραμμάτων που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.
 

Έχετε κάποια απορία σχετικά;

697 7729 700 | Στείλε email 

9:00 - 19:00 Δευτέρα - Παρασκευή

Ανδρέας Γιαννάτος Social Profiles:

Σχόλια