Affiliate Marketing:Μήπως προσπαθείτε χωρίς αντίκρισμα;

Μάλλον όλοι θα έχουν ακούσει την έκφραση-affiliate marketing- όπου στα Ελληνικά σημαίνει διαφήμιση μέσω τρίτων.

Είναι ένας αρκετά διαδεδομένος τρόπος διαφήμισης που μπορεί να λειτουργήσει θετικά για μία επιχείρηση, αν φυσικά οργανωθεί σωστά.

Όσον όμως αφορά τον απλό χρήστη που έχει το δικό του ιστολόγιο η ιστότοπο και έχει εγγραφεί σε κάποια από τις γνωστές υπηρεσίες affiliate marketing, και αρχίζει γεμίζοντας το ιστολόγιο του με κάθε λογής banner το μόνο που πετυχαίνει είναι να διώχνει επισκέπτες από το ιστολόγιο-ιστότοπο του καθώς ο χρόνος φόρτισης του επιβαρύνετε εκνευριστικά από τα δεκάδες banner που έχει αναρτήσει με αποτέλεσμα ο εκνευρισμός να περνάει στον επισκέπτη που χωρίς δεύτερη σκέψη αλλάζει διεύθυνση επίσκεψης.



Μιχαλάκη το νού σου...να ακούς την κυρά δασκάλα.
Για να βγάλετε χρήματα από το affiliate marketing ο ιστότοπος η το ιστολόγιο σας πρέπει να δέχεται πάνω απο 2.000-3.000 επισκέπτες μηνιαίως, ειδάλλως μην κάνετε τον κόπο να ασχοληθείτε καθόλου.

Ακόμα όμως και αν έχετε την παραπάνω επισκεψιμότητα το μόναδικό κέρδος που θα έχετε ίσως να είναι τα έξοδα του server σας; η ένα δείπνο; όπως όμως και να έχει τα έσοδα σας θα είναι από μηδενικά εώς ελάχιστα..

Επομένως αυτό που θα πρέπει να κάνετε πρωτίστως πρέπει να είναι η αφοσίωση σας στο ιστολόγιο-ιστότοπο που διαχειρίζεστε με σκοπό να αυξήσετε τους αναγνώστες σας, απαιτεί χρόνο και σκληρή προσπάθεια αλλά στο τέλος θα σας αποζημιώσει το γεγονός ότι θα έχετε πλέον χ άτομα που θα περιμένουν να διαβάσουν τα νέα σας και τότε και μόνο τότε κάποιοι από αυτούς θα ακολουθήσουν τις συστάσεις σας που αν είναι επιτυχημένες για λογαριασμό τους θα σας εδραιώσει ως έναν επιτυχημένο επαγγελματία στο διαδίκτυο.

Σχόλια