SEO Οδηγίες για το Bing

Η ομάδα του Bing webmaster έβγαλε έναν αρκετά βασικό οδηγό για το τι θα πρέπει να προσέχουν όλοι οι ιδιοκτήτες ιστότοπων προκειμένου να προωθήσουν τις ιστοσελίδες τους στο Bing. Καθώς ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα δύο μεγαθήρια της διαδικτυακής αναζήτησης μεγαλώνει, όλοι οι ιδοκτήτες ιστότοπων θα πρέπει να αρχίσουν να λαμβάνουν σοβαρά το ενδεχόμενο αύξησης της κίνησης στον ιστότοπο τους και μέσω Bing.

  1. Ο τίτλος της σελίδας η του άρθρου δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 65 χαρακτήρες, δηλαδή σύντομος και περιεκτικός, επίσης πρέπει να περιλαμβάνει την βασική λέξη κλειδί.
  2. HTML Sitemap θα έπρεπε κανονικά να έχουν όλοι οι ιστότοποι, τι είναι; είναι ο χάρτης του ιστότοπου και βοηθάει τα μέγιστα στην εύρεση σελίδων του ιστότοπου σας καθώς είναι ιδιαίτερα χρηστικό απο τα ρομποτάκια των μηχανών αναζήτησης και επίσης απο τους επισκέπτες του ιστότοπου σας διότι τους βοηθάει να δούν τον σκελετό του ιστότοπου και κατα επέκταση να μπορούν να πλοηγηθούν καλύτερα.
  3. Η κοινωνική δικτύωση που είναι ιδιαίτερα σημαντική και την λαμβάνουν όλες οι μηχανές αναζήτησης στα υπόψιν τους. Το web marketing είναι η πιο σημαντική παράμετρος για εταιρείες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο ίντερνετ και ο σχεδιασμός μιας τέτοιας στρατηγικής αποτελεί την βάση για την επιτυχία η την αποτυχία της εταιρείας σας στο διαδίκτυο.
Με λίγα λόγια οι παραπάνω 3 κανόνες είναι οι βασικοί κανόνες SEO ενός σωστού βελτιστοποιημένου ιστότοπου.

Σχόλια